Земјоделство на фински

Превод: земјоделство, Речник: македонски » фински

maatalous, maanviljelys
земјоделство на фински

Дополнителни преводи

maanviljely, Maatalous, maatalouden, maataloutta, maataloudessa

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

земјоделство речник на јазици фински, земјоделство википедија, земјоделство во тетово, земјоделство во македонија, земјоделство во сад, земјоделство во република македонија, земјоделство на фински

Преводи

земја на фински - maa, maan, maassa, maiden, maata, kupu, kuula, multa, ...
земјата на фински - maa, maan, maassa, maiden, maata, kansakunta, ala, maalaji, ...
земјотресот на фински - maanjäristys, maanjäristyksen, maanjäristyksestä, maanjäristyksessä, maanjäristystä, hytinä, hytistä, ...
зигот на фински - tsygootti, tsygootin, tsygootista, zygote
калуѓерот на фински - munkki, monk, munkin, munkiksi

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Земјоделство на фински - Речник: македонски » фински
Преводи: maatalous, maanviljelys, maanviljely, Maatalous, maatalouden, maataloutta, maataloudessa