Зигот на фински

Превод: зигот, Речник: македонски » фински

tsygootti, tsygootin, tsygootista, zygote
зигот на фински

Други јазици

Поврзани зборови

зигот речник на јазици фински, гермес зигот, зигот боди, дробіння зигот, классификация зигот, утворення зиготи, зигот на фински

Преводи

земјоделство на фински - maanviljely, maatalous, maatalouden, maataloutta, maataloudessa, maanviljelys
земјотресот на фински - maanjäristys, maanjäristyksen, maanjäristyksestä, maanjäristyksessä, maanjäristystä, hytinä, hytistä, ...
зимата на фински - talvi, talvella, talven, talvirenkaat, talvisin
златарот на фински - saladin, saladinin, saladinina, saladinina heiluttaen, kultaseppä
монографија на фински - monografia, erillisteos, monografian, monografiassa

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Зигот на фински - Речник: македонски » фински
Преводи: tsygootti, tsygootin, tsygootista, zygote