Артерија на француски

Превод: артерија, Речник: македонски » француски

artère
артерија на француски

Дополнителни преводи

artère, l'artère, artères, artérielle

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици француски, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на француски

Преводи

аритметика на француски - arithmétique, l'arithmétique, calcul, arithmétiques, de calcul
армијата на француски - armée, l'armée, militaire, armée de
артилерија на француски - artillerie, l'artillerie, artillery, d'artillerie, de l'artillerie
артичокот на француски - artichokot, artichaut
црешата на француски - confitures, bourrages, des confitures, des bourrages, les bourrages, cerisier, cerise, rouge, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на француски - Речник: македонски » француски
Преводи: artère, artère, l'artère, artères, artérielle