Пешадија на француски

Превод: пешадија, Речник: македонски » француски

bas, patte, pied, jambe, infanterie, base, fond, dessous, gigue, pédestre
пешадија на француски

Дополнителни преводи: пешадија

infanterie, l'infanterie, d'infanterie, fantassins

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

печатот на француски - presse, appuyez sur, appuyez, appuyer sur, press, sceau, enfermer, plomber, ...
печурката на француски - champignon, champignons, de champignons, mushroom, de champignon
пештерата на француски - grotte, caverne, cave, la grotte, grotte de, caver, ...
пиво на француски - bière, la bière, bières, de bière, de la bière
спорт на француски - sport, le sport, sportive, sports, sportif, jouer, blague, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Пешадија на француски - Речник: македонски » француски
Преводи: bas, patte, pied, jambe, infanterie, base, fond, dessous, gigue, pédestre, infanterie, l'infanterie, d'infanterie, fantassins