Заклетвата на шведски

Превод: заклетвата, Речник: македонски » шведски

svordom, ed
заклетвата на шведски

Дополнителни преводи: заклетвата

ed, eden, under ed

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: заклетвата

заклетвата речник на јазици шведски, клетвата на вмро, заклетвата на македонските револуционери, заклетвата на шведски

Преводи

задачата на шведски - uppgift, uppgiften, uppdrag, uppgifter, projekt
заемот на шведски - lån, låne, lånet, loan
законот на шведски - lag, rätten, lagstiftning, lagen, lagstiftningen, juridik
заложникот на шведски - gisslan, som gisslan
сапунот на шведски - tvål, soap, tvål och såpa, såpa

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Заклетвата на шведски - Речник: македонски » шведски
Преводи: svordom, ed, ed, eden, under ed