Камфорот на шведски

Превод: камфорот, Речник: македонски » шведски

kamfer
камфорот на шведски

Дополнителни преводи

Kamfer, Camphor

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

енергија на шведски - energi, energin, energi-
калуѓерот на шведски - munk, munken, monk, monken
каменоломот на шведски - stenbrott, stenbrottet, brottet, quarry, brott, byte, rov, grop
капитализам на шведски - kapitalism, kapitalismen, kapitalismens
каранфилот на шведски - rosa, rosor, rosa färg, pink

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Камфорот на шведски - Речник: македонски » шведски
Преводи: kamfer, Kamfer, Camphor