Компјутерот на шведски

Превод: компјутерот, Речник: македонски » шведски

dator, datorn, datorns
компјутерот на шведски

Други јазици

Поврзани зборови: компјутерот

компјутерот речник на јазици шведски, компјутерот денес, компјутерот мојот прозорец, компјутерот прозорец кон светот, компјутерот на шведски

Преводи

идеологија на шведски - ideologi, ideologin, ideologins, ideologi som
компасот на шведски - kompass, kompassen, kompas
компирот на шведски - potatis, potatisar, potatisen
комуникација на шведски - kommunikation, meddelande, kommunikations, kommunikationen, meddelandet, skrivelse
кондензатор на шведски - kondensator, kondensatorn, kondensatom

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Компјутерот на шведски - Речник: македонски » шведски
Преводи: dator, datorn, datorns