Енергија на шпански

Превод: енергија, Речник: македонски » шпански

energía
енергија на шпански

Дополнителни преводи

energía, de energía, la energía, energética, energético

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

енергија речник на јазици шпански, енергија на сонцето, енергија на јонизација, енергија на водата, енергија во македонија, енергија сунца, енергија на шпански

Преводи

емират на шпански - emirato, emirato de, emiratos, emirato del
емоција на шпански - emoción, la emoción, emociones, las emociones, de emoción
ензим на шпански - enzima, la enzima, enzimas, enzimática, enzima de
енциклопедија на шпански - enciclopedia, enciclopedia de, la enciclopedia, las enciclopedias sobre, enciclopedia en
стрелата на шпански - auge, boom, auge de, boom de, la pluma, flecha, saeta

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Енергија на шпански - Речник: македонски » шпански
Преводи: energía, energía, de energía, la energía, energética, energético