Obloha на македонски

Превод: obloha, Речник: словачки » македонски

небото
obloha на македонски

Дополнителни преводи: obloha

гарнитури, гарнир, гарнирајте, гарнитура, украсување

Поврзани зборови

Преводи

oblečení на македонски - облека, облеката, облека за, на облека
oblina на македонски - бледнее, опаѓање, опаѓа, исчезнуваат
obložení на македонски - облоги, ламперија, облогите, облицовка, облогите на
obluda на македонски - чудовиште, монструм, чудовиштето, monster

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Obloha на македонски - Речник: словачки » македонски
Преводи: небото, гарнитури, гарнир, гарнирајте, гарнитура, украсување