Rýmovat на македонски

Превод: rýmovat, Речник: чешки » македонски

стих
rýmovat на македонски

Дополнителни преводи: rýmovat

рима, римата, рими, искажам, римувам

Поврзани зборови

Преводи

rým на македонски - рима, римата, рими, искажам, римувам, стих
rýma на македонски - ладно, ладна, студено, студ, студена
rýpat на македонски - ископувањето, копа, ископување, копаат, копање, плектрум
rýsovat на македонски - подготви, се подготви, исцртување, нацрта, привлече

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Rýmovat на македонски - Речник: чешки » македонски
Преводи: стих, рима, римата, рими, искажам, римувам