Enzym на македонски

Превод: enzym, Речник: шведски » македонски

ензим
enzym на македонски

Дополнителни преводи

ензим, ензимот, ензимски, ензими, ензимска

Поврзани зборови

Преводи

entusiasm на македонски - ентузијазам, ентузијазмот
envis на македонски - тврдоглав, тврдоглави, тврдоглава, тврдоглаво, своеглав
epidemi на македонски - епидемија, епидемија на, епидемијата, епидемии, епидемијата на
epilepsi на македонски - епилепсија, епилепсијата, на епилепсија, од епилепсија

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Enzym на македонски - Речник: шведски » македонски
Преводи: ензим, ензим, ензимот, ензимски, ензими, ензимска