Підроблювати македонською

Переклад: підроблювати, Словник: українська » македонська

се фалсификува, фалсификува, гради, фалсификуваат, се гради
підроблювати македонською

Інші мови

Переклади

побічний македонською - колатерал, обезбедување, залог, колатералот, обезбедувањето
підроблений македонською - фалсификат, фалсификувани, фалсификувана, фалсификуваните, фалсификување
підроблення македонською - фалсификат, фалсификување, фалсификатот, фалсификувањето, фалсификати
підроблювач македонською - фалсификатор, ковач, фалшификатор
підробляти македонською - се фалсификува, фалсификува, гради, фалсификуваат, се гради

Випадкові слова

Випадкові слова (українська/англійська)


Підроблювати македонською - Словник: українська » македонська
Переклади: се фалсификува, фалсификува, гради, фалсификуваат, се гради