Informacion rreth fjalorit

Kontrolloni se si të thoni atë që dëshironi në çdo gjuhë! Përkthimet tona do t'ju japin një themel të fortë për të arritur aftësitë në të folur dhe të shkruar në gjuhën që dëshironi. Ju do të gjeni fjalorin bazë, si dhe shumë fraza të tjera në fjalorin tonë online. Ndihuni të lirë të përdorni fjalorin tonë, ku ju mund të kërkoni lehtësisht për fjalët e dëshiruara. Nuk ju kujtohet drejtshkrimi i disa fjalëve të caktuara? Thjesht kontrollojeni atë në faqen tonë të internetit! Nuk ka nevojë të mbani me vete fjalorë tradicionale, ju nevojitet vetëm aksesi në internet për të gjetur shpejt fjalën e panjohur dhe përkthimin e saj.

Fjalori është përgatitur duke u bazuar në: LICENCJA "OTWARTYCH SŁOWNIKÓW" - GNU General Public License, v.3
Fjalorët e përdorur në këtë faqe janë shkarkuar nga faqja e internetit: Google, Wiktionary, Flags: http://www.bannerflow.com