Слободен речник

Добредојдовте во онлајн речникот, каде ќе најдете стотици илјади зборови преведени во најразлични (дури и помалку егзотични) јазици. Нашиот речник ќе гоподобри вашето знаење и ќе ја олесни вашата работа Може исто така да биде забавен или да ви помогне во развивањето на вашите интереси и пасии. Во нашиот речник исто така ќе најдете граматички варијации и синоними за избраните зборови. Моментално, можете да користите 31 речници - сите бесплатно.

Статистика

Нашата база на податоци: 31 речници и 816 зборови. Дополнително, можете да проверувате синоними, граматика и други информации поврзани со зборот.

Информации

Нашиот речник има голем опсег на преводи на зборови на многу јазици. Внесете го зборот што сакате да го преведете во полето 'Пребарај' и потоа одберете го посакуваниот јазик.

Речник на јазици

англиски, шпански, германски, француски, италијански, португалски, холандски, руски, норвешки, шведски, фински, дански, чешки, полски, унгарски, турски, грчки, украински, албански, бугарски, белоруски, естонски, хрватски, исландски, латински, литвански, латвиски, македонски, романски, словенечки, словачки

Зборови по случаен избор