Знание на албански език

Превод: знание, Речник: български » албански

dituria, dituri
знание на албански език

Допълнителни преводи

njohuri, njohuritë, njohuri të, njohuria, njohuritë e

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

знание езиков речник албански, знание цитати, знание и бизнес, знание и реализация оод, знание тълковен речник, знание ловеч, знание на албански език

Преводи

знака на албански език - karaktere, karakteret, personazhet, karaktere të, personazhe, di, njoh
знаме на албански език - flamur, flamuri, flamurin, flag, flamur i
значение на албански език - çështje, marrë parasysh, parasysh, marrë parasysh se, rëndësi
зная на албански език - di, dini, e di, dinë, e dini, njoh
престол на албански език - fron, froni, fronin, froni i, dhe froni

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Знание на албански език - Речник: български » албански
Преводи: dituria, dituri, njohuri, njohuritë, njohuri të, njohuria, njohuritë e