Теорема на албански език

Превод: теорема, Речник: български » албански

teoremë, teorema, teorema e, teoremen, teoremen e
теорема на албански език

Други езици

Свързани думи: теорема

теорема езиков речник албански, теорема на ферма, теорема на ойлер, теорема на щайнер, теорема на питагор, теорема на талес, теорема на албански език

Преводи

простата на албански език - prostatë, prostatës, të prostatës, i prostatës, e prostatës
теокрация на албански език - teokraci, teokracia, një teokraci, teokraci si, teokraci të
теология на албански език - teologji, teologjia, teologjia e, teologjisë, teologjinë
теоретик на албански език - teoricien, teoricieni, teoricieni i, teoricient
теория на албански език - teori, teoria, teoria e, teorinë, teori e

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Теорема на албански език - Речник: български » албански
Преводи: teoremë, teorema, teorema e, teoremen, teoremen e