Алебарда на английски език

Превод: алебарда, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
halberd, bill, poleax, partisan, a halberd
Алебарда на английски език
Свързани думи
Други езици

Синоними & Преводи: алебарда

bill
 • сметка
 • законопроект
 • полица
 • иск
 • бюлетин
 • алебарда
poleax
 • секира
 • алебарда
 • касапска брадва
halberd
 • алебарда
poleaxe
 • алебарда
 • секира
 • касапска брадва
partisan
 • партизанин
 • привърженик
 • алебарда
 • поддръжник

Свързани думи: алебарда

алебарда езиков речник английски, алебарда на английски език

Преводи

 • акционер на английски език - stockholder, shareholder, a shareholder, shareholder of, shareholders
 • акър на английски език - acre, per acre, acre of, an acre
 • алегория на английски език - allegory, figuration, an allegory, allegory of, the allegory
 • алкохол на английски език - alcohol, of alcohol, an alcohol, spirits, spirit
Случайни думи
Алебарда на английски език - Речник: български » английски
Преводи: halberd, bill, poleax, partisan, a halberd