Биограф на английски език

Превод: биограф, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
biographer, a biographer, the biographer
Биограф на английски език
Свързани думи
Други езици

Синоними & Преводи: биограф

biographer
  • биограф

Свързани думи: биограф

биограф гавроша, биография холмса, биография робинзона крузо, биография пушкина, биография тома сойера, биограф езиков речник английски, биограф на английски език

Преводи

  • билярд на английски език - billiards, pool, billiard
  • бинт на английски език - swathe, bandage, a bandage, bandages, gauze
  • биография на английски език - biography, CV, a biography, biography of, bio
  • биомаса на английски език - biomass, of biomass, the biomass
Случайни думи
Биограф на английски език - Речник: български » английски
Преводи: biographer, a biographer, the biographer