Граф на английски език

Превод: граф, Речник: български » английски

earl
граф на английски език

Допълнителни преводи

earl, count, graph, Earl of, the Earl

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

count
  • граф
  • преброяване
  • броене
  • смятане
  • пресмятане
  • общ брой

earl
  • граф

Свързани думи

граф езиков речник английски, граф дракула, граф монте кристо анализ, граф игнатиево, граф игнатиев, граф монте кристо филм, граф на английски език

Преводи

гранит на английски език - granite, a granite, of granite
граница на английски език - border, limit, boundary, frontier, bound, bourn, delimitation, ...
график на английски език - schedule, timetable, scheduling, timing, timeline, graph, diagram
графика на английски език - graphics, graphic, schedule, graph, timetable
престъпност на английски език - criminality, crime, delinquency

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Граф на английски език - Речник: български » английски
Преводи: earl, earl, count, graph, Earl of, the Earl