Графство на английски език

Превод: графство, Речник: български » английски

shire, county
графство на английски език

Допълнителни преводи

county, shire, county of, the county, the county of

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

county
  • окръг
  • графство

shire
  • графство

Свързани думи

графство езиков речник английски, графство едеса, графство кент, графство в англия, графство съри, графство насау, графство на английски език

Преводи

графит на английски език - graphite, of graphite
графическия на английски език - graphs, graphical
гребен на английски език - comb, crest, ridge, a comb, the comb
гребец на английски език - puller, rower, oarsman, waterman, sculler
жандарм на английски език - gendarme, policeman, cop, gendarme of

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Графство на английски език - Речник: български » английски
Преводи: shire, county, county, shire, county of, the county, the county of