Калкулатор на английски език

Превод: калкулатор, Речник: български » английски

calculator
калкулатор на английски език

Допълнителни преводи

calculator, Converter, a calculator

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

calculator
  • калкулатор
  • сметачна машина

Свързани думи

калкулатор езиков речник английски, калкулатор майчинство, калкулатор калории, калкулатор бруто нето, калкулатор законна лихва, калкулатор работна заплата, калкулатор на английски език

Преводи

калибровка на английски език - calibration, the calibration, a calibration, gauge, calibrating, standardization
калибър на английски език - caliber, size, gauge, a caliber, caliber of, calibre, bore
камбана на английски език - bell, a bell, the bell, bells
каменоломна на английски език - quarry, a quarry, quarries, stone quarry, the quarry
мускулатура на английски език - musculature, muscularity, muscle, muscles, muscled

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Калкулатор на английски език - Речник: български » английски
Преводи: calculator, calculator, Converter, a calculator