Клитор на английски език

Превод: клитор, Речник: български » английски

clitoris, button
клитор на английски език

Допълнителни преводи: клитор

clitoris, clit, clitoral, a clitoral, the clitoris

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: клитор

clitoris
  • клитор

Преводи

вариола на английски език - smallpox, variola, the variola, the smallpox, vaccinia
клин на английски език - wedge, peg, chock, spike, cleat, cotter
клиника на английски език - clinic, hospital, a clinic, clinical, the clinic
клониране на английски език - cloning, clone, the cloning
клуб на английски език - club, a club, club of, order, guild, gild, society, lodge, ...

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Клитор на английски език - Речник: български » английски
Преводи: clitoris, button, clitoris, clit, clitoral, a clitoral, the clitoris