Компендиум на английски език

Превод: компендиум, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
compendium, a compendium, compendium &
Компендиум на английски език
Свързани думи
Други езици

Синоними & Преводи: компендиум

compendium
  • компендиум
  • кратко изложение

Свързани думи: компендиум

компендиум 2011 скачать бесплатно, компендиум 2012 скачать бесплатно, компендиум дота 2, компендиум 2012, компендиум павших, компендиум езиков речник английски, компендиум на английски език

Преводи

  • компаньон на английски език - partner, companion, a companion, the companion, attendant, fellow
  • компас на английски език - compass, a compass, the compass
  • компенсация на английски език - remediation, remedy, redress, compensation, offset, indemnity, compensate, ...
  • компетенция на английски език - cognizance, competence, competency, reference, capacity, scope
Случайни думи
Компендиум на английски език - Речник: български » английски
Преводи: compendium, a compendium, compendium &