Лакомка на английски език

Превод: лакомка, Речник: български » английски

gourmand
лакомка на английски език

Допълнителни преводи: лакомка

lakomka

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: лакомка

лакомка езиков речник английски, лакомка минск, лакомка николаев, лакомка мороженое, лакомка творожная, лакомка мороженое калорийность, лакомка на английски език

Преводи

лакей на английски език - lackey, footman, flunkey, tiger, a footman
лакмус на английски език - litmus, cudbear, turnsole, litmus test, a litmus test
лампа на английски език - light, lamp, indicator, a lamp, lamps
ландшафт на английски език - landscape, landscapes
навигация на английски език - navigation, navigate, the navigation, navigating, piloting

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Лакомка на английски език - Речник: български » английски
Преводи: gourmand, lakomka