Ленивци на английски език

Превод: ленивци, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
lazy, sloths, idlers, bradyporids, are idlers
Ленивци на английски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: ленивци

ленивцы фото, видове ленивци, гигантски ленивци, ленивци езиков речник английски, ленивци на английски език

Преводи

  • лектор на английски език - lecturer, lector, speaker, a lecturer, a speaker
  • лекция на английски език - lecture, a lecture, talk, lectures, speech
  • лента на английски език - fillet, band, tape, bar, strip, ribbon
  • лентяй на английски език - sluggard, bummer, rounder, slacker, a bummer, faineant
Случайни думи
Ленивци на английски език - Речник: български » английски
Преводи: lazy, sloths, idlers, bradyporids, are idlers