Пожертвование на английски език

Превод: пожертвование, Речник: български » английски

donation
пожертвование на английски език

Допълнителни преводи

sacrifice, contribute financially as, contribute financially as well

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

пожертвование езиков речник английски, пожертвование дота 2, пожертвование шерсть, пожертвование синоним, пожертвование это, пожертвование крыму, пожертвование на английски език

Преводи

атлас на английски език - atlas, atlas of, an atlas, satin
поезия на английски език - poetry, verse, of poetry, poems, poesy
поет на английски език - poet, a poet, taken, borne
поза на английски език - posture, pose, attitude, position, a pose, stance
поздравление на английски език - greeting, congratulation, congratulating, greetings, a greeting

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Пожертвование на английски език - Речник: български » английски
Преводи: donation, sacrifice, contribute financially as, contribute financially as well