Роговица на английски език

Превод: роговица, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
stud, cornea, corneal, corneas, the cornea
Роговица на английски език
Свързани думи
Други езици

Синоними & Преводи: роговица

cornea
  • роговица

Свързани думи: роговица

роговица анатомия, роговица строение, роговица глаза, роговица картинки, роговица трансплантация, роговица езиков речник английски, роговица на английски език

Преводи

  • рогата на английски език - burp, horns, antlers, the horns, corned, horned
  • рогатка на английски език - horned, chevaux de frize
  • род на английски език - gender, genus, family, race, kind, kin
  • родина на английски език - land, state, country, homeland, motherland, native country, native land
Случайни думи
Роговица на английски език - Речник: български » английски
Преводи: stud, cornea, corneal, corneas, the cornea