Сол на английски език

Превод: сол, Речник: български » английски

salt
сол на английски език

Допълнителни преводи

salt, salt thereof, thereof, a salt, of salt

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

salt
 • сол
 • пикантност
 • остроумие
 • солено блато
 • солено поле

saline
 • физиологичен разтвор
 • солено блато
 • солена почва
 • солна мина
 • сол

sal
 • сол

sol
 • зол
 • сол

G
 • сол

Свързани думи

сол езиков речник английски, сол луна бей ризорт, сол несебър палас, сол българия, сол несебър маре, сол за съдомиялна, сол на английски език

Преводи

какво на английски език - what, what do, what you, what it, what is
сова на английски език - owl, owls, an owl, cial, the owl
сок на английски език - juice, sap, the juice, of juice, juices
солист на английски език - soloist, a soloist, soloist of, solo, soloist with
солова на английски език - solo, a solo, neat, soloist, the solo, straw

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сол на английски език - Речник: български » английски
Преводи: salt, salt, salt thereof, thereof, a salt, of salt