Тис на английски език

Превод: тис, Речник: български » английски

yew
тис на английски език

Допълнителни преводи

yew, yew tree, tis, yews, the yew

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

yew
  • тис

yew tree
  • тис

Свързани думи

тис езиков речник английски, тис разсадник, тис груп еоод, тис строй, тис оод, тис трейдинг, тис на английски език

Преводи

компетенция на английски език - competence, competency, reference, capacity, scope, cognizance
тираните на английски език - tyrants, the tyrants, tyrant, despots, tyrannize
тирания на английски език - tyranny, tyranny of, of tyranny, oppression, a tyranny
титан на английски език - titanium, titan, giant, of titanium
титла на английски език - title, degree, achievement title, a title, title of

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Тис на английски език - Речник: български » английски
Преводи: yew, yew, yew tree, tis, yews, the yew