Тунел на английски език

Превод: тунел, Речник: български » английски

tunnel
тунел на английски език

Допълнителни преводи: тунел

tunnel, a tunnel, the tunnel

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: тунел

tunnel
 • тунел
 • галерия
 • подземен ход на животно
 • димоход

subway
 • метро
 • подлез
 • тунел
 • подземна железница
 • подземен канал

tube
 • тръба
 • туба
 • цев
 • вътрешна гума
 • тунел
 • метро

Свързани думи: тунел

тунел езиков речник английски, тунел шипка, тунел под ламанша, тунел под петрохан, тунел ечемишка, тунел лозарево, тунел на английски език

Преводи

лев на английски език - lev, levs, cowshed
тумор на английски език - tumor, a tumor, cancer, tumors, the tumor, tumour
тундра на английски език - tundra, the tundra, tundra in
туника на английски език - tunic, a tunic, tunics
тур на английски език - round, tour, touring, trip, round of, bout

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Тунел на английски език - Речник: български » английски
Преводи: tunnel, tunnel, a tunnel, the tunnel