Университет на английски език

Превод: университет, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
university, University of, the University, the University of, a university
Университет на английски език
Свързани думи
Други езици

Синоними & Преводи: университет

varsity
  • университет
university
  • университет

Свързани думи: университет

университет по хранителни технологии, университет асен златаров, университет ботевград, университет по библиотекознание и информационни технологии, университет за национално и световно стопанство, университет езиков речник английски, университет на английски език

Преводи

  • умножение на английски език - multiplication, multiplying, multiply, the multiplication
  • унес на английски език - cliff, stupor, intoxication, trance, tranfer, daze
  • унижение на английски език - humiliation, indignity, mortification, debasement, ignominy
  • унисон на английски език - unison, tune, line, consistent, harmony
Случайни думи
Университет на английски език - Речник: български » английски
Преводи: university, University of, the University, the University of, a university