Шоу на английски език

Превод: шоу, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
show, shows, a show, the show
Шоу на английски език
Свързани думи
Други езици

Синоними & Преводи: шоу

show
  • шоу
  • показване
  • изложба
  • показ
  • демонстрация
  • представление

Свързани думи: шоу

шоурум, шоу новини, шоу с делфини, шоу звук и светлина 2014, шоу кукинг, шоу езиков речник английски, шоу на английски език

Преводи

  • шоколад на английски език - chocolate, of chocolate, the chocolate
  • шосе на английски език - highway, road, shose, shose Blvd, shosse
  • шпионаж на английски език - espionage, spying, spy, of espionage, of spying
  • шпиц на английски език - pinnacle, spitz, spire, winkle, shpits
Случайни думи
Шоу на английски език - Речник: български » английски
Преводи: show, shows, a show, the show