Регентство на беларуски език

Превод: регентство, Речник: български » беларуски

Изходен език:
български
Целеви език:
беларуски
Преводи:
рэгенцтва
Регентство на беларуски език
Други езици

Свързани думи: регентство

регентство это, регентство и реформы княгини ольги, регентство елены глинской, регентство значение, регентство елены глинской и боярское правление, регентство езиков речник беларуски, регентство на беларуски език

Преводи

  • регенериране на беларуски език - рэгенерацыя, рэгенерацыі
  • регент на беларуски език - рэгент, рэгента
  • регион на беларуски език - вобласць, вобласьць
  • регистратура на беларуски език - рэестр, рэестар
Случайни думи
Регентство на беларуски език - Речник: български » беларуски
Преводи: рэгенцтва