Автомагистрала на испански език

Превод: автомагистрала, Речник: български » испански

Изходен език:
български
Целеви език:
испански
Преводи:
pica, chuzo, lucio, carretera, autopista, autovia, la carretera, la autopista
Автомагистрала на испански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: автомагистрала

автомагистрала струма лот 4, автомагистрала хемус, автомагистрала марица, автомагистрала струма лот 2, автомагистрала тракия, автомагистрала езиков речник испански, автомагистрала на испански език

Преводи

  • автобус на испански език - autobús, entrenar, autocar, entrenador, coche, bus, de autobús, ...
  • автограф на испански език - autógrafo, de autógrafo, autógrafos, de autógrafos, dedicatoria
  • автомат на испански език - autómata, automat, autómata del, automát, del autómata
  • автоматизация на испански език - automatización, Automation, de automatización, automatización de, la automatización
Случайни думи
Автомагистрала на испански език - Речник: български » испански
Преводи: pica, chuzo, lucio, carretera, autopista, autovia, la carretera, la autopista