Банка на испански език

Превод: банка, Речник: български » испански

Изходен език:
български
Целеви език:
испански
Преводи:
ribera, orilla, ladear, banco, bancario, bancaria, banco de, del banco
Банка на испански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: банка

банка пиреос, банка за развитие, банка алианц, банка дск работно време, банка цкб, банка езиков речник испански, банка на испански език

Преводи

  • бамбук на испански език - bambú, de bambú, el bambú, bambú de, de bambú de
  • банан на испански език - banana, cambur, plátano, banano, de plátano, del plátano
  • банкет на испански език - banquete, festín, convite, banquetes, de banquetes, banquete de, del banquete
  • банкнота на испански език - recibo, circular, notar, apunte, cartel, apuntación, nota, ...
Случайни думи
Банка на испански език - Речник: български » испански
Преводи: ribera, orilla, ladear, banco, bancario, bancaria, banco de, del banco