Манекен на испански език

Превод: манекен, Речник: български » испански

maniquí
манекен на испански език

Допълнителни преводи

maniquí, muñeco, ficticia, ficticio, maniquí de

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

манекен езиков речник испански, манекен шивашки, манекен цена, манекен филм, манекен торс, манекен пис русе, манекен на испански език

Преводи

валяй на испански език - revuélcate, apático
мандат на испански език - mandato, mandato de, el mandato, autorización
мандолина на испански език - mandolina, la mandolina, mandolin, mandolín, de la mandolina
маникюр на испански език - manicura, manicure, la manicura, de manicura, la manicura del
манифест на испански език - manifiesto, manifiesto de, manifesto, el manifiesto, manifiesto del

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Манекен на испански език - Речник: български » испански
Преводи: maniquí, maniquí, muñeco, ficticia, ficticio, maniquí de