Осанка на испански език

Превод: осанка, Речник: български » испански

encoger, achicarse, encogerse, embeber
осанка на испански език

Допълнителни преводи

cojinete, soporte, rodamiento, de cojinete, rodamientos

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

осанка езиков речник испански, осанка исправление, осанка фигуры выправка, осанка школьника, осанка реферат, осанка упражнения, осанка на испански език

Преводи

оръжие на испански език - arma, armas, de armas, arma de, el arma, brazo
оса на испански език - avispa, avispas, la avispa, de avispa, avispa de
осата на испански език - avispa, la avispa, de avispa, de la avispa, wasp, asedio, sitio, cerco
осветеност на испански език - luz, la luz, de luz, ligero, luz de, alumbrado, iluminación
самоубийство на испански език - suicidio, suicida, el suicidio, de suicidio, suicidarse

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Осанка на испански език - Речник: български » испански
Преводи: encoger, achicarse, encogerse, embeber, cojinete, soporte, rodamiento, de cojinete, rodamientos