Физика на испански език

Превод: физика, Речник: български » испански

física
физика на испански език

Допълнителни преводи

física, la física, física de, de física, la física de

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

физика езиков речник испански, физика на тъгата, физика 1, физика 8 клас, физика 9 клас задачи, физика 9 клас, физика на испански език

Преводи

принадлежаща на испански език - pertenencia, perteneciente, pertenece, pertenecientes, pertenecer
фидета на испански език - fideos, tallarines, fideos de, los fideos, los tallarines, sentarse, sentar, posarse
физик на испански език - físico, el físico, físico de, físicos
физиология на испански език - fisiología, la fisiología, fisiología de, fisiología del, la fisiología de
физиономия на испански език - fisonomía, fisionomía, la fisonomía, fisiognomía, fisonomía de

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Физика на испански език - Речник: български » испански
Преводи: física, física, la física, física de, de física, la física de