Хумус на испански език

Превод: хумус, Речник: български » испански

humus
хумус на испански език

Допълнителни преводи

humus, de humus, el humus, humus de, mantillo

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

хумус езиков речник испански, хумус почва, хумус хаус плевен, хумус рецепти, хумус за ядене, хумус българия, хумус на испански език

Преводи

сулфид на испански език - sulfuro, sulfuro de, de sulfuro, el sulfuro, el sulfuro de
хуманизъм на испански език - humanismo, el humanismo, del humanismo, humanista
хумор на испански език - humor, humor de, el humor, humor del, del humor
хуна на испански език - hunan, de hunan, hunán, de hunán
хълм на испански език - colina, cerro, la colina, colina de, monte, loma, ...

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Хумус на испански език - Речник: български » испански
Преводи: humus, humus, de humus, el humus, humus de, mantillo