Автоматичен на италиански език

Превод: автоматичен, Речник: български » италиански

Изходен език:
български
Целеви език:
италиански
Преводи:
automatico, automatica, automatici, automatico di, automaticamente
Автоматичен на италиански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: автоматичен

автоматичен предпазител, автоматичен прекъсвач, автоматичен нож, автоматичен преводач, автоматичен пистолет, автоматичен езиков речник италиански, автоматичен на италиански език

Преводи

  • автоматизация на италиански език - automazione, Automation, di automazione, dell'automazione, automatizzazione
  • автоматизъм на италиански език - automatismo, automatismi, dell'automatismo, l'automatismo
  • автомобил на италиански език - vettura, macchina, carro, automobile, auto, noleggio
  • автомобила на италиански език - automobile, auto, macchina, vettura, noleggio
Случайни думи
Автоматичен на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: automatico, automatica, automatici, automatico di, automaticamente