Водопад на италиански език

Превод: водопад, Речник: български » италиански

cascata
водопад на италиански език

Допълнителни преводи

cascata, waterfall, cascata di, cascate, a cascata

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

водопад езиков речник италиански, водопад райското пръскало, водопад скакля, водопад анхел, водопад горица, водопад боров камък, водопад на италиански език

Преводи

водолей на италиански език - acquario, aquarius, dell'acquario, aquario, di aquarius, passero
водоотвод на италиански език - drenaggio, bonifica, scarico, il drenaggio, di drenaggio
водопровод на италиански език - piombatura, idraulici, idraulico, impianti idraulici, impianto idraulico, acquedotto
водопроводчик на италиански език - idraulico, lattonieri, plumber, lattoniere, dell'idraulico
заплата на италиански език - stipendio, salario, retribuzione, di stipendio, lo stipendio, abborracciare, toppa, rattoppare, ...

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Водопад на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: cascata, cascata, waterfall, cascata di, cascate, a cascata