Космонавтика на италиански език

Превод: космонавтика, Речник: български » италиански

cosmonautica, cosmonautics
космонавтика на италиански език

Други езици

Свързани думи

космонавтика езиков речник италиански, космонавтика в българия, космонавтика ссср, космонавтика българия, космонавтика в ссср, космонавтика история, космонавтика на италиански език

Преводи

космология на италиански език - cosmologia, la cosmologia, della cosmologia, cosmology
космонавт на италиански език - cosmonauta, cosmonaut, il cosmonauta, astronauta, cosmonauti
космополит на италиански език - cosmopolita, e cosmopolita, cosmopolita di, cosmopolite
космос на италиански език - cosmo, universo, cosmos, il cosmo, spazio
тичам на италиански език - correre, corsa, periodo, fuga, funzionamento, corso, ...

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Космонавтика на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: cosmonautica, cosmonautics