Лак на италиански език

Превод: лак, Речник: български » италиански

vernice, lacca, verniciare
лак на италиански език

Допълнителни преводи

lucidare, smalto, polacco, polish, smalto di

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

лак езиков речник италиански, лак за нокти opi, лак за декупаж, лак за камък, лак за паркет, лак за дърво, лак на италиански език

Преводи

лайнер на италиански език - transatlantico, fodera, rivestimento, di linea, della fodera
лайно на италиански език - merda, cazzo, di merda, roba, la merda, porcheria, lordura, sudiciume
лакей на италиански език - lacchè, servo, lacché, servitore, lackey
лакмус на италиански език - tornasole, nove, del nove, decisiva, litmus
пет на италиански език - cinque, di cinque, a cinque

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Лак на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: vernice, lacca, verniciare, lucidare, smalto, polacco, polish, smalto di