Одата на италиански език

Превод: одата, Речник: български » италиански

Изходен език:
български
Целеви език:
италиански
Преводи:
aspettare, attendere, ode, inno, un'ode, odalità, dell'ode
Одата на италиански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: одата

одата опълченците на шипка, одата кочо анализ, одата на радостта, одата на радостта текст, одата паисий, одата езиков речник италиански, одата на италиански език

Преводи

  • огън на италиански език - incendio, fiamma, sparare, fuoco, vampa, tiro, incendi, ...
  • ода на италиански език - ode, inno, un'ode, odalità, dell'ode
  • одежда на италиански език - veste, abbigliamento, toga, accappatoio, tunica, abito
  • одеяло на италиански език - coltre, fascia, avvolgere, coperta, scialle, infagottare, coperta di, ...
Случайни думи
Одата на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: aspettare, attendere, ode, inno, un'ode, odalità, dell'ode