Самоличност на италиански език

Превод: самоличност, Речник: български » италиански

identità
самоличност на италиански език

Допълнителни преводи

identità, dell'identità, di identità, l'identità, d'identità

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

самоличност езиков речник италиански, самоличност филм, самоличност на аванта online, самоличност назаем, самоличност неизвестна филм, самоличност на аванта бг суб, самоличност на италиански език

Преводи

гладиатор на италиански език - gladiatore, gladiator, gladiatori, il gladiatore, di gladiatori
самозванец на италиански език - impostore, impostor, dell'impostore
самолет на италиански език - piano, aereo, piano di, aeroplano, livello, velivolo, ...
самомнение на италиански език - presunzione, vanità, orgoglio, la presunzione, vanagloria
самоубийство на италиански език - suicidio, il suicidio, suicida, suicidi, di suicidio

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Самоличност на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: identità, identità, dell'identità, di identità, l'identità, d'identità