Целунат на италиански език

Превод: целунат, Речник: български » италиански

castità
целунат на италиански език

Допълнителни преводи

bacio, il bacio, bacio di, baciare

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

целунат езиков речник италиански, целунат от смъртта, целунат от бог, целунат на италиански език

Преводи

гранит на италиански език - granito, di granito, in granito, graniti, del granito
целофан на италиански език - cellofan, cellophane, di cellophane, cellophan, di cellofan
целулоза на италиански език - cellulosa, di cellulosa, la cellulosa, della cellulosa
цена на италиански език - prezzo, prezzi, prezzo di, di prezzo, dei prezzi, difetto, ledere, ...
цензура на италиански език - censura, la censura, di censura, censure, della censura

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Целунат на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: castità, bacio, il bacio, bacio di, baciare