Цитата на италиански език

Превод: цитата, Речник: български » италиански

citazione
цитата на италиански език

Допълнителни преводи

preventivo, citazione, citazione più, quotazione, quote

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

цитата езиков речник италиански, цитаты о лете, цитата вольтера, цитати евгений онегин, цитата леонардо ди каприо, цитата о русском языке, цитата на италиански език

Преводи

лакомка на италиански език - lakomka
цистерна на италиански език - serbatoio, carro armato, vasca, serbatoio di, cisterna
цитат на италиански език - preventivo, citazione, citazione più, quotazione, quote, fido, fede, avere, ...
циферблат на италиански език - quadrante, comporre, linea, dial, manopola, eleggere
църква на италиански език - chiesa, church, chiesa di, della chiesa, la chiesa

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Цитата на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: citazione, preventivo, citazione, citazione più, quotazione, quote