Гранат на литовски език

Превод: гранат, Речник: български » литовски

granatas, granato, rubino, garnet
гранат на литовски език

Други езици

Свързани думи

гранат езиков речник литовски, гранат символика, гранат зодии, гранат магазин, гранат цена, гранат свойства, гранат на литовски език

Преводи

гражданство на литовски език - pilietybė, pilietiškumas, pilietybės, pilietybę, pilietiškumo
граматика на литовски език - gramatika, gramatikos, grammar, gramatiką, kalbos gramatika
граната на литовски език - apvalkalas, karkasas, kiautas, kriauklė, kevalas
гранит на литовски език - granitas, granito, granite, iš granito, granitinis
усиления на литовски език - sustiprino, sustiprinta, sustiprintas, sustiprintos, sustiprinti

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Гранат на литовски език - Речник: български » литовски
Преводи: granatas, granato, rubino, garnet