Обида на литовски език

Превод: обида, Речник: български » литовски

įžeidimas, įžeidžia, įžeidimą, įžeisti
обида на литовски език

Други езици

Свързани думи: обида

обида езиков речник литовски, обида правопис, обида и любов, обида съновник, обида по нк, обида на английски, обида на литовски език

Преводи

обзавеждане на литовски език - baldai, baldų, baldams, furnishing
обзор на литовски език - vaizdas, peržiūrėti, view, požiūris, nuomonė
обидчив на литовски език - irzlus, įžeidus, sapīcis, zaperzony, kebli
обикновен на литовски език - paprastas, eilinis, įprasta, įprastas, paprastoji, bendras, parkas, ...
представителство на литовски език - atstovavimas, atstovavimo, atstovavimą, vaizdas, atstovybė

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Обида на литовски език - Речник: български » литовски
Преводи: įžeidimas, įžeidžia, įžeidimą, įžeisti