Благодеяние на македонски език

Превод: благодеяние, Речник: български » македонски

Изходен език:
български
Целеви език:
македонски
Преводи:
подобрување:
Благодеяние на македонски език
Други езици

Свързани думи: благодеяние

благодеяние это, благодеяние карла мартелла, благодеяние пв, благодеяние синоним, благодеяние значение, благодеяние езиков речник македонски, благодеяние на македонски език

Преводи

  • благоговение на македонски език - инспиративна, почит, стравопочит, побожност
  • благодарение на македонски език - поради, благодарност, преку
  • благоразумие на македонски език - причината, благоразумност, разумност, внимателност, разум
Случайни думи
Благодеяние на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: подобрување: